Γιάννης Μυγδάνης

μουσικοπαιδαγωγός | συνθέτης | ερευνητής | σχεδιαστής εκπαιδευτικών αντικειμένων

Course Content
Ελληνικός μουσικός πολιτισμός
Η ελληνική μουσική είναι ένας θησαυρός που ταξιδεύει στο χρόνο. Μέσα από τους ήχους της λύρας, του μπουζουκιού και της φωνής, ανακαλύπτουμε την πολιτιστική κληρονομιά μας. Οι παραδοσιακοί χοροί και τα τραγούδια μας διηγούνται μύθους και ιστορίες. Η ελληνική μουσική μας ταξιδεύει σε μια μοναδική παράδοση και μας συνδέει με την ψυχή του τόπου μας.
0/3
Μουσικές του κόσμου
Οι μουσικές του κόσμου είναι σαν ένας μαγικός χάρτης που ταξιδεύει μέσα από ήχους και ρυθμούς σε διάφορες χώρες. Κάθε μέρος του πλανήτη έχει τη δική του μελωδία και μουσικά όργανα, αντικατοπτρίζοντας τις παραδόσεις και τον πολιτισμό του. Ανακαλύπτοντας τις μουσικές του κόσμου, ταξιδεύουμε μέσα από ήχους και ιστορίες, ενώνοντας διαφορετικούς πολιτισμούς.
Δυτική λόγια μουσική
Η κλασική μουσική είναι σαν ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των ήχων! Ανακαλύπτεις συναρπαστικές συνθέσεις από μεγάλους συνθέτες όπως ο Μότσαρτ και ο Μπετόβεν. Μέσα από τη μουσική τους, γνωρίζεις συναισθήματα και ιστορίες. Έλα να ανακαλύψουμε μαζί τον μαγικό κόσμο της κλασικής μουσικής!
Δημοφιλής μουσική
Η δημοφιλής μουσική είναι σαν μαγικό ταξίδι που μας ταξιδεύει σε νέους κόσμους μελωδιών και ρυθμών. Από τα τραγούδια που ακούν οι φίλοι μας στο σχολείο έως τα αγαπημένα μας hits στο ραδιόφωνο, η μουσική ενώνει και εκφράζει τα συναισθήματά μας. Μαθαίνοντας γι' αυτήν, ανακαλύπτουμε τον κόσμο γύρω μας.
Private: Μουσικοί πολιτισμοί για το Δημοτικό Σχολείο