Γιάννης Μυγδάνης

μουσικοπαιδαγωγός | συνθέτης | ερευνητής | σχεδιαστής εκπαιδευτικών αντικειμένων

Διαστημική μουσική από... φρούτα!

Διαστημική μουσική από... φρούτα!

για παιδιά 6 έως 9 ετών

Είναι δυνατόν ένα φρούτο να παίζει μουσική; Μπορούμε να παίξουμε ντραμς με νερό; Τι ήχο μπορεί να βγάζει ένα κέρμα; Αν αναρωτιέστε, ελάτε την Κυριακή 8 Μαΐου στις 11:00 π.μ. να φτιάξουμε τα δικά μας πρωτότυπα μουσικά όργανα με φρούτα, καλώδια, υπολογιστές, πλαστελίνη, κέρματα, αλουμινόχαρτο, ζωγραφιές και ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε!!! Και δεν τελειώσαμε… μετά θα δημιουργήσουμε μουσική για ταινία και θα μεταφερθούμε στο διάστημα!

Τοποθεσία:  Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας, Ρόδου 9, 42200
Ημερομηνία: Κυριακή, Μάιος 8, 2022 – 11:00 εώς 13:00

Σχεδιασμός, επιμέλεια, υλοποίηση: Γιάννης Μυγδάνης

Διοργάνωση: Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Φωτογραφίες από το εργαστήριο

Βίντεο από τις δημιουργίες των παιδιών

Συνεντεύξεις και κριτικές για το εργαστήριο

Δημιουργία μουσικής με … φρούτα μολύβια, χαρτοπετσέτες και νερό!

Ο μουσικός και συνθέτης Γιάννης Μυγδάνης, μας μαθαίνει πώς δημιουργούμε ήχους απ΄το οτιδήποτε, με βοηθό την τεχνολογία. Συνέντευξη στο Ράδιο ΕΝΑ και στο MagnesiaNews με τον Ηλία Κουτσερή.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Ενθουσίασε τους μικρούς φίλους της βιβλιοθήκης το εργαστήριο «Διαστημική μουσική από… φρούτα!»

Ένα διαφορετικό πρωινό Κυριακής, γεμάτο πρωτότυπους ήχους, πέρασαν στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας οι μικροί μας φίλοι την Κυριακή 8 Μαΐου στο παιδικό εργαστήριο που πραγματοποίησε ο μουσικός κ. Γιάννης Μυγδάνης.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Ένα διαφορετικό πρωινό Κυριακής, γεμάτο πρωτότυπους ήχους, πέρασαν οι μικροί μας φίλοι στο παιδικό εργαστήριο που πραγματοποίησε ο μουσικός κ. Γιάννης Μυγδάνης.

Τα παιδιά διασκέδασαν φτιάχνοντας τα δικά τους πρωτότυπα μουσικά όργανα με φρούτα, καλώδια, υπολογιστές, πλαστελίνη, κέρματα, αλουμινόχαρτο, δημιούργησαν τη δική τους μουσική σύνθεση για ταινία και μεταφέρθηκαν στο διάστημα!

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: